شیرینی کم قند و سالم برای مهمانان نوروزی
شیرینی کم قند و سالم برای مهمانان نوروزی
اگر به شهر نایین سفر می کنید ، باید بدانید در کنار صنایع دستی ، می توانید با خودتان از این شهر خوشمزه ای سوغاتی ببرید.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری صدای نایین، کُپَچو، شیرینی سنتی نایین است که ماده اولیه آن برنج می باشد، این شیرینی به ذائقه نه تنها ایرانیان بلکه گردشگران خارجی هم شیفته خود کرده است و کمتر گردشگری به نایین می آید و با خودش کپچو را سوغات نمی برد.

در کارگاه کپچو از سینی های مسی و فر های طبقه ای استفاده می شود و نکته جالب اینکه همه مواد آن به صورت سنتی استفاده می شود که گندم سبوس دار محمدیه از مهمترین مواد اولیه آن است.

با اینکه این شیرینی توانسته برای بیش از ۳۵ نفر از بانوان شغل ایجاد کند،به دلیل کیفیت و ارگانیک بودن شیرینی مسافرانی از شهر های اصفهان، تهران، مرکزی بیرجند و حتی سوغاتی برای افراد مقیم خارج از کشور نظیر آلمان و کانادا است.

برنجی، شکری و شیرمال را از انواع شیرینی کپچو عنوان و بیان نمود: کپچو به دلیل طبع گرمی که دارد در پاییز و زمستان پر طرفدارتر است . کلمه کپچو از دو واژه کُپَ به معنای مجموعه نان های خوشمزه و کپچو به معنای شیرینی های کوچک خوشمزه برگفته شده است.

 

 

 

 

 

 

 

  • نویسنده : فاطمه محمدی محمدی